Bağarası Çok Programlı Anadolu Lisesi

Belgegeçer :
WEB https://bagarasicpl.meb.k12.tr
Adres : Bağarası Mah. Şehit Oğuz ARSLAN SK. Söke/AYDIN
VİZYON : Düşünen,sorgulayan,kendini ifade edebilecek sosyokültürel donanıma ve mesleki beceriye sahip bireyler yetiştirmek ve toplumda fark yaratmak.
MİSYON : Bölgemizdeki ilkokul ve Orta okullar tarafında öncelikle tercih edilen, öncelikle ülkesinde ve çevresinde yaşanan olaylara duyarlı olan,sosyokültürel faaliyetlerle adından söz ettiren,üniversiteye her yıl daha fazla öğrenci yerleştiren, mesleki becerileri ve hizmet bilinci olan sorumluluk sahibi olan öğrenciler yetiştirmek
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Normal (Tam gün- Tam yıl)
Saatler : 07.30 - 13.15
Isınma : Kaloriferli
Servis : Okulumuz taşıma merkezli bir okuldur.
Ulaşım : Toplu taşıma araçlarıyla Söke´ye ve Aydın´a karşılıklı olarak minibüs kalkmaktadır.
Yerleşim Yeri : Söke Bağlı Bağarası Mahellesi 6.700 nüfusa sahip, Söke-Koçarlı arasında bulunan bir mahalledir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezine uzaklık 16 kmdir. İl merkezine uzaklık ise 45 kmdir.
Kontenjan Bilgileri : Anadolu Lisesi :102 Anadolu Meslek Programı :68
Sportif Etkinlikler : Okulumuzun Bocce-Futsal-Dart-Voleybol takımı vardır ve İl-İlçe müsabakalarına aktif olarak katılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Okulumuz Bakanlık, İl ve İlçe ile AR_GE projelerine destek olmaktadır ve faaliyetlerini devam ettirmektedir.
Diğer Hususlar : Okulumuzun Eğitim binasının yıkım kararından dolayı eğitim-öğretim faaliyetlerine Bağarası Kemalpaşa İlk/ortaokulunda sabahçı grubu olarak devam etmekteyiz.